Termeni și condiții de utilizare

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Societatea noastra  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a site-ului fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Nu garantam ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Produsele noastre se vand atat in magazinul online cat si prin magazinele noastre partener. Din aceasta cauza, nu garantam ca nu pot sa apara greseli in actualizarea stocurilor de pe gentiro.ro. Depunem eforturi ca numarul de erori sa fie cat mai mic.

S.C. TIVA FASHION S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun. Schimbarile de pret nu afecteaza comenzile receptionate deja ! Toate preturile afisate pe www.pantofiro.ro includ TVA.

Livrare

Termenul de livrare este de aproximativ 1 - 2 de zile lucratoare. Acest termen de livrare este orientativ si este specificat pentru fiecare produs. El poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Este posibil ca produsele comandate sa se livreze in mai multe transe. In acest caz, clientul va achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse nu se mai afla pe stoc, clientul va fi informat in acest sens si comanda anulata. Este posibil ca iin aceste cazuri sa putem oferi produse alternative. Aceste produse au acelasi caractristici principale cu produsele comandate.

Relatiile contractuale iau nastere la inregistrarea unei persoane fizice si/sau juridice ca membru sau la plasarea de catre client a unei comenzi pe site-ul www.pantofiro.ro si numai dupa confirmarea comenzii de catre vanzator, fiecare comanda generand o relatie contractuala distincta de cele anterioare si/sau viitoare.

Returul produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Aşadar, aveti dreptul de va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira după 14 zile incepand de la ziua„ la care dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a produselor”.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poşta, fax sau e-mail. Adresa de comunicare este: S.C. TIVA FASHION S.R.L.,Depozit str. Cezar Baltag nr.10, Cluj Napoca, email: office@pantofiro.ro. La cererea Dvs., transmisa prin e-mail la office@pantofiro.ro, va punem la dispozitie formularul standard de retragere, pe care dupa completare il puteti transmite prin oricare dintre modalitatile sus aratate. Atunci cand optati pentru transmiterea deciziei de retragere in format electronic, va vom transmite, fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.”

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la Dvs., nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia Dvs. de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare in contul Dvs. bancar  pe care il veti comunica.

Mentionam ca :„putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.”

„Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa S.C. TIVA FASHION S.R.L., Depozit str. Cezar Baltag nr.10, Cluj Napoca, judet Cluj, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.”

Potrivit art. 14 alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014 „va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.”

Potrivit art. 14. alin. 3 din O.U.G. nr. 34/2014 „sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.” Diminuarea valorii produsului se suporta de Dvs. Suma reprezentand diminuarea valorii produsului se va scadea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitarii dreptului de retragere.

Garantie

Pentru produsul achizitionat din mgazinul notru online, oferim o garantie de 30 de zile.

Garantia de conformitate nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederile Legii  Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute.

Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, cumparatorul are obligatia de a prezenta certificatul de garantie si factura fiscala, in original, eliberate la data cumpararii produsului.

TIVA FASHION S.R.L. comercializeaza bunuri de folosinta curenta si bunuri de folosinta indelungata. Daca produsul achizitionat de cumparator nu este insotit de certificat de garantie, atunci acesta nu face parte din categoria bunurilor de folosinta indelungata asa cum aceasta definitie este prevazuta de O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, actualizata prin care: "produs de folosinta indelungata" - produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere".

TIVA FASHION S.R.L. respecta dispozitiile Legii 449/2003, prin care compania noastra raspunde pentru lipsa de conformitate aparuta intr-un termen de 2 ani calculat de la data livrarii produsului.

In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei TIVA FASHION S.R.L. la adresa office@pantofiro.ro, iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.